Випуск магістрів 2024 за спеціальністю 175 Інформаційно-вимірювальні технології

З великим гордістю та задоволенням хочемо оголосити про успішний випуск наших магістрів 2024 року за спеціальністю 175 “Інформаційно-вимірювальні технології”.

Доступ до модулю обрання вибіркових дисциплін на 2024-25 н.р.

Шановні студенти!
З 04 березня буде відкрито доступ до модуля обрання вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік.

Доцент Барилко Сергій Віталійович!

З великим задоволенням повідомляємо вас, що викладач нашої кафедри, Сергій Віталійович Барилко, успішно отримав атестат доцента. Це визнання є результатом його невтомної праці, високої професійної майстерності та значного внеску у розвиток нашої науково-педагогічної спільноти.

Сертифікати за програмою “Інформаційні технології екологічної безпеки”

Ми з радістю оголошуємо про важливий крок у розвитку освіти на кафедрі – можливість отримання студентами додаткових сертифікатів разом із їхніми дипломами бакалавра. Ці сертифікати підтверджують успішне завершення сертифікатної програми “Інформаційні технології екологічної безпеки”. Перший випуск вже відбувся, вітаємо!

Нові горизонти в науці та технологіях: досягнення молодої науковиці

У результаті конкурсу на отримання Премії Київського міського голови за 2024 рік Ганна Дорожинська, старший викладач кафедри інформаційно-вимірювальних технологій ПБФ, була визнана однією з лауреатів за свої наукові досягнення та внесок у розвиток столиці.

Основні етапи підготовки магістерської дисертації до захисту студентів кафедри ІВТ

Студентам кафедри ІВТ необхідно до 4 січня 2024 року надати магістерську дисертацію для перевірки на плагіат, пройти наступні етапи, після чого з 15 січня починається захист робіт.

Студентка групи ПІ-21мп Олександра Шестак отримала академічну стипендію Президента України!

Студенці гр. ПІ-21мп Олександрі Шестак призначено академічну стипендію Президента України (Наказ МОН України №959 від 9.08.2023).

Відкрита лекція з дисципліни «Проєктування комп’ютеризованих інформаційно-вимірювальних систем»

14 вересня 2023 року д.т.н., професор кафедри інформаційно-вимірювальних технологій Барилко С.В. проведе відкриту лекцію з дисципліни «Проєктування комп’ютеризованих інформаційно-вимірювальних систем» для студентів 1 курсу магістратури (для груп ПІ-31мп та ПІ-32мп) денної форми навчання за спеціальністю 175 Інформаційно-вимірювальні технології та для всіх бажаючих.

Унікальний аналізатор рідин

У Київському політехнічному інституті з’явився неймовірна розробка – автономний датчик, який цілодобово, без перерв, моніторить якість води у реальному часі. Ця розробка дозволяє проводити аналіз складу води щодо різних домішок та специфічних речовин.