Консультація з фахового екзамену для вступу до магістратури

Інформація про консультацію з фахового вступного екзамену для спеціальності 175 Інформаційно-вимірювальні технології, що відбулася 19 липня 2024 року

Вітаємо Юліана Михайловича Туза з 90-річчям!

Колектив кафедри інформаційно-вимірювальних технологій вітає доктора технічних наук, професора, лауреата Державної премії України в галузі науки і техніки, Заслуженого діяча науки і техніки України Туза Юліана Михайловича з 90-річчям.

День вступника. Відчуй КПІ!

Якщо Ви хочете познайомитися з КПІ ім. Ігоря Сікорського, долучитися до активностей та відчути університетську атмосферу, поспілкуватися напряму зі студентами, спробувати себе на різноманітних майстер-класах від факультетів, виграти призи пройшовши цікавезний квест, побачити які можливості пропонує КПІ ім. Ігоря Сікорського в позанавчальний час, запрошуємо відвідати унікальний захід «День вступника. Відчуй КПІ!».

Екскурсія в Інститут фізики напівпровідників імені В.Є. Лашкарьова НАН України

Наукові установи Національної академії наук України – це ті установи, де студенти можуть побачити, як застосовуються найсучасніші наукові технології у різних областях. Студенти груп ПІ-12 та ПІ-11 разом з викладачем Ганною Дорожинською відвідали Інститут фізики   напівпровідників імені В.Є. Лашкарьова НАН України. Студенти мали можливість здійснити подорож у світ сучасних наукових досягнень. Однією з …

Графік проведення вступних випробувань в магістратуру 2024

Розклад фахових вступних іспитів в магістратуру за освітніми програмами на кафедрі ІВТ в 2020 році

Випуск магістрів 2024 за спеціальністю 175 Інформаційно-вимірювальні технології

З великим гордістю та задоволенням хочемо оголосити про успішний випуск наших магістрів 2024 року за спеціальністю 175 “Інформаційно-вимірювальні технології”.

Громадське обговорення – оновлення освітніх програм

Кафедра інформаційно-вимірювальних технологій Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” запрошує вас долучитися до громадського обговорення освітніх програм (ОП), за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів вищої освіти.

Доступ до модулю обрання вибіркових дисциплін на 2024-25 н.р.

Шановні студенти!
З 04 березня буде відкрито доступ до модуля обрання вибіркових дисциплін на наступний навчальний рік.

Доцент Барилко Сергій Віталійович!

З великим задоволенням повідомляємо вас, що викладач нашої кафедри, Сергій Віталійович Барилко, успішно отримав атестат доцента. Це визнання є результатом його невтомної праці, високої професійної майстерності та значного внеску у розвиток нашої науково-педагогічної спільноти.

Сертифікати за програмою “Інформаційні технології екологічної безпеки”

Ми з радістю оголошуємо про важливий крок у розвитку освіти на кафедрі – можливість отримання студентами додаткових сертифікатів разом із їхніми дипломами бакалавра. Ці сертифікати підтверджують успішне завершення сертифікатної програми “Інформаційні технології екологічної безпеки”. Перший випуск вже відбувся, вітаємо!